آ
-
آبزی
تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخصهای رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرسهای محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
-
آب شیرین
بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
-
آرد بلوط
اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخصهای بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
-
آسیب شناسی بافتی
آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
-
آنالیز بیوشیمیایی
اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخصهای بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
-
آنزیمهای کبدی
تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخهای فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
-
آهن
آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
-
آویشن
تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخصهای رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرسهای محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
ا
-
اتوماتیک
طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
-
اکستروژن
اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخصهای بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
-
الگوی پروتئینی
اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخصهای رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
-
ایمنی غیراختصاصی
اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخصهای رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
-
ایمنی موکوسی
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخصهای ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]
ب
-
بیان ژن
تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژنهای ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 27-41]
-
بچه ماهی
تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 1-8]
-
برد آردوینو
طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
-
بیهوشی
اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
بیوفلوک
بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
پ
-
پارامترهای بیوشیمیایی
اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
-
پارامترهای فیزیکوشیمیایی
تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجههای خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
-
پارامترهای هماتولوژی
تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجههای خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
-
پالایش گر باکتریایی
بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
-
پروتئین
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخصهای ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]
-
پودر فلفل دلمه قرمز
تأثیر رنگدانههای طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
-
پودر هویج
تأثیر رنگدانههای طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
ت
-
تراکم
بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
-
تریپسین
تأثیر رنگدانههای طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
-
ترکیب غذایی جلبک
ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
ترکیب لاشه
تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجههای خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
-
ترکیب لاشه
اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
-
تیلاپیا
بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
-
تیلاپیای نیل
مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]
-
تنش
تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخصهای رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرسهای محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
-
تنظیم یونی
تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخهای فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
ج
-
جایگزینی
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
-
جیره غذایی
طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
چ
-
چاه ژرف
ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
چربی
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخصهای ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]
خ
-
خشک کن سنتی
تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
-
خشککن صنعتی
تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
-
خونشناسی
اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
ر
-
رشد
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
-
رشد
بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
-
روغن کانولا
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
ز
-
زمان ماندگاری
تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
-
زندهمانی
بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
س
-
سازگاری شوری
تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخهای فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
-
سازگان مدار بست
بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
-
سیستان
ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
سیستم ایمنی
تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژنهای ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 27-41]
-
سیستم توزیع و زمانبندی هوشمند
طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
-
سلنیوم
آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
-
سوربر سمپلر
مطالعه تنوع گونه ای ماکرو بنتوزها به عنوان غذای زنده در اکوسیستم رودخانه فوشه، شمال ایران [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 9-24]
ش
-
شاخص گنادوسوماتیک
مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]
-
شاخصهای رشد
ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
شاخصهای رشد
اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخصهای رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
-
شاخصهای زیستسنجی
اثر دورههای نوری مختلف بر شاخصهای رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
اثر دورههای نوری مختلف بر شاخصهای رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]
ع
-
عدسک آبی
بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
-
عصاره به لیمو
اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
عصاره جلبک
اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
-
عملکرد رشد
تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجههای خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
غ
-
غلظت رنگدانه
ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
ف
-
فتوپریود
اثر دورههای نوری مختلف بر شاخصهای رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]
-
فیل ماهی (Huso huso)
آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
-
فلور میکروبی روده
تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 1-8]
ق
-
قابلیت هضم برونتنی
اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخصهای بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
-
قزل آلای رنگین کمان
اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
ک
-
کاروتنوئید
تأثیر رنگدانههای طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
-
کبد
آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
-
کپورگلگون
تأثیر رنگدانههای طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
-
کپور معمولی
اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخصهای بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
-
کپور معمولی
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
-
کیفیت
تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
-
کیفیت آب
بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
-
کلمات کلیدی: جلبک قرمز
اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخصهای رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
-
کولین کلراید
تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 1-8]
گ
-
گیاهان دارویی
تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخصهای رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرسهای محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
ل
-
لتروزول
مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]
م
-
ماهیان زینتی
تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخصهای رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرسهای محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
-
ماهی پرورشی
طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
-
ماهی زبرا
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخصهای ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]
-
ماهی سفید
بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
-
ماهی کپور معمولی
اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخصهای رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
-
ماهی کیلکای معمولی
تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
-
ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)
تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخهای فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
-
محرک رشد
اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
-
محرومیت غذایی
تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخهای فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
-
مشخصات بیوشیمیایی آب
تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجههای خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
-
مکمل پروبیوتیکی بیوآکوا
تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجههای خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
-
میگو
تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژنهای ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 27-41]
-
مولد خاویاری
اثر دورههای نوری مختلف بر شاخصهای رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]
ن
-
نانوذرات
آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
-
نرسازی
مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد